Eerste Koppelsessie van 2024 wordt geopend door het Marton Mengerink trio

Bredevoort Vrijdag 19 januari 2024

Vrijdag 19 januari | 15:00 uur | Koppelkerk

Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het Boekencafé van de Koppelkerk. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar maandelijks af. Deze maand is het de beurt aan Marton Mengerink op gitaar, Pim-Hein Kool op contrabas en Ivo Voragen op drums. Geïnspireerd door Jan Akkerman en begon Marton op zijn 12e gitaar te spelen. Eerst was dat klassiek en later ontdekte hij jazzmuziek en pakte hij de elektrische gitaar op. Op dit moment ligt zijn muzikale interesse bij de Afro-Cubaanse muziek waar hij zijn bandmaten mee probeert te inspireren.

Om de drempel laag te houden is er geen entree (wel een vrije gift) en bieden we muzikanten en publiek een speel-en luisterplek aan waar wellicht mooie muzikale samenwerkingen kunnen ontstaan. Kom luisteren, blaas het stof van je instrument en haak aan!

28 januari van 15:00 - 17:00, Boekencafé.


Foto: Marton Mengerink jazztrio, Marton Mengerink, Pim-Hein Kool en Ivo VoragenLocatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort

Datum:  zondag 28 januari 2024

Aanvang: 15:00-17:00

Entree: gratis, maar vrije gift voor de muzikanten wordt gewaardeerd.