Informatiebijeenkomst (hoog)begaafheid voor professionals en vrijwilligers

Berkelland Dinsdag 21 november 2023

Dinsdag 21 november

Nu aanmelden voor professionals en vrijwilligers (bij bijvoorbeeld sport- of culturele vereniging) die werken met meer- en hoogbegaafde kinderen.

Werk jij als professional of vrijwilliger (bijvoorbeeld bij een sport- of culturele vereniging)? Je ziet dan kinderen en jongeren met verschillende karakters en gedragingen. Sommigen hebben kenmerken van (hoog)begaafdheid. Hoe kun je diegene dan het beste ondersteunen?

(Hoog)begaafde jongeren hebben op het gebied van vaardigheden nog niet veel hoeven trainen omdat ze het aardig lang als vanzelf konden. Maar wat wanneer dit anders wordt? Kent de (hoog)begaafde zichzelf dan? Wat kun je als omgeving van die jongere, dan doen? Hoe ondersteun je dan het beste?

Deze middag neemt Bernadet Putto je mee in het besef rondom die vaardigheden, wat dit betekent voor de jongere en als professional om deze jongere heen. Je krijgt praktische handvaten waarmee je direct aan de slag kunt.

Datum, tijd, locatie

Datum: dinsdag 21 november

Tijd: 15.30 – 17.00 uur

Locatie: Gemeentehuis Borculo, Marktstraat 1, Borculo (graag melden bij receptie)

De bijeenkomst is voor geïnteresseerde inwoners (die professional óf vrijwilliger zijn) uit gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en deelname is gratis.

Aanmelden
Meld je vóór 14 november aan via de website www.preventieplatformjeugd.nl.Ook is op de website meer informatie te vinden over deze trainingen én andere activiteiten van het Preventie Platform Jeugd.

Aanmelden voor 14 november