Meiden, kom voor jezelf op! Nu aanmelden

Oost Gelre Donderdag 24 november 2022

Donderdag 24 november | 16:00 uur | Het Gele Park

Nu aanmelden voor weerbaarheidstraining (start eind november)

Voor jezelf opkomen. ‘Nee’ leren zeggen. Jezelf verdedigen. Minder piekeren. Het zijn enkele van de thema’s die voorbijkomen bij de weerbaarheidstraining voor tienermeiden, die 24 november start in Lichtenvoorde.

Meiden die op het voortgezet onderwijs zitten en wonen in de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk, kunnen meedoen. Gratis. De deelnemende meiden leren hoe ze zichzelf in bedreigende situaties, zowel fysiek als bijvoorbeeld op sociale media, kunnen verdedigen. En samen ontdekken ze hoe sterk ze zijn én hoe ze die kracht en hun andere kwaliteiten in dagelijkse situaties in kunnen zetten.

De eerste bijeenkomst is op donderdag 24 november om 16.00 uur bij Het Gele Park, Varsseveldseweg 47 in Lichtenvoorde. In totaal zijn er acht wekelijkse bijeenkomsten van een uur.

Aanmelden

Aanmelden – graag vóór 17 november - en meer informatie over deze training en andere activiteiten van het Preventie Platform Jeugd via de website: www.preventieplatformjeugd.nl.

Het Preventie Platform Jeugd is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk en samenwerkende organisaties.