Training Energie en ontspanning

Winterswijk Woensdag 13 november 2019

Woensdag 13 november | 19:00 uur | Zonnebrink Centrum in Winterswijk

Op woensdagavond 30 oktober en 13 november organiseert VIT-hulp bij mantelzorg de training ‘Energie en ontspanning’ voor mantelzorgers die ondanks alle taken die ze extra krijgen als mantelzorger ook goed voor zichzelf willen (blijven) zorgen. De twee bijeenkomsten zijn voor alle mantelzorgers uit het werkgebied van VIT. De training wordt gehouden bij Zonnebrink Centrum in Winterswijk en is gratis toegankelijk.  

In deze praktische training staat centraal hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Thema’s die aan bod komen zijn: ontspanning, het opladen van je interne batterij, mildheid naar jezelf, gedachten en emoties en een balans vinden in je dagelijks leven.

Deelnemers krijgen praktische handvatten aangereikt om bewust te leren luisteren naar jezelf en naar wat je nodig hebt. Trainer Anouchka de Vries van Hanmeda maakt hierbij gebruik van een combinatie van Qi Gong, Mindfulness en meditatie. De oefeningen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd. De training is hierdoor geschikt voor iedereen.

De training wordt aangeboden op 30 oktober en 13 november bij Zonnebrink Centrum in Winterswijk en start steeds om 19.30 uur.
U kunt zich tot 2 weken voor de start van de eerste bijeenkomst aanmelden.
Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met de laatste definitieve informatie.

Aan het bijwonen van deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Aanmelden bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer.