Aaltense winkeliers bezorgen aan huis

Het is stil op straat en ook in de winkels. Het is goed om te merken dat iedereen zich houdt aan de regels van het RIVM die nu gelden.
Naast dat het voor winkeliers lastig is dat het stil is in de winkel, kan het ook lastig zijn voor de mensen die niet of zo weinig mogelijk van huis gaan.
Toch kan het zijn dat je wel graag de producten zou willen kopen van de bedrijven uit het dorp. Hiervoor is een gezamenlijke bezorgservice opgezet vanuit de winkeliers in het centrum en leden van de Nova.

Je kunt of wilt niet naar een winkel vanwege het corona-virus?
Aaltense winkeliers willen graag helpen: zij bezorgen in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen bij u thuis! Dus een boek, kleding, schoenen, een cadeau of wat je maar nodig hebt? Gewoon bellen en bestellen!

Voor dit initiatief is een website opgezet, waarop in één oogopslag alle deelnemende bedrijven zijn te vinden. Voor een aantal winkeliers was het altijd al zo dat ze de producten bezorgen, denk aan de bakkers, bloemisten en een aantal bedrijven met een webshop. Nieuw voor de bedrijven die zich hebben aangemeld voor www.bezorgeninaalten.nl is: voor 14:00 uur besteld? Dezelfde dag nog in huis.

Uiteraard is iedereen zich er van bewust dat dit initiatief geheel afhankelijk is van de regels en adviezen van de Overheid en dagelijks kan veranderen.
Daarom ook de website waarop de aanpassingen goed zullen worden bijgehouden.
De Aaltense winkeliers staan graag voor iedereen klaar en wensen iedereen boven alles een goede gezondheid.

www.bezorgeninaalten.nl is een onderdeel van www.winkeleninaalten.nl