AD´69 1 speelt in ´s Heerenberg gelijk tegen MvR 1 in vriendschappelijke wedstrijd

Aangezien de veldomstandigheden in  Aalten verre van goed waren, speelde AD´69 1 een oefenwedstrijd op het kunstgras van MvR in ´s Heerenberg  tegen MvR 1.
AD´69 was completer dan in de uitwedstrijd tegen Spcl.Meddo , toen er ook op kunstgras gelijk gespeeld werd (2-2) .  Op Bram Dekkers na , die geblesseerd was, speelde AD'69 met het elftal dat ook competitie zou kunnen spelen. Tegenstander MvR , die getraind wordt door Arno Heersink, , die 5 jaar lang AD'69 1 getraind had,  werd voor rust twee keer gescoord. Eénmaal door AD'69 via Nick Ebbers en éénmaal door MvR, zodat het met de rust 1-1 stond. 
Na rust werd niet meer gescoord.  Na rust werd er ook wat meer gewisseld aan beide zijden.  Een nuttige wedstrijd omdat het a.s. zondag zo maar weer zoyu kunnen zijn dat AD"69 1 weer competitie moet voetballen. Het ontvangt thuis de combinatie Zeddam/St Joris. De uitwedstrijd was voor AD'69 een complete mislukking. Het verloor met 4-1 na een 2-1 ruststand. Dus AD’69 weet wat hun te wachten staat.