AD’69 wint de tweede bekerwedstrijd uit tegen Vosseveld en andere AD-verslagen

AD’69 wint met 3-6 de tweede bekerwedstrijd uit tegen Vosseveld (3-6) Vosseveld 1- AD’69 1  (beker)  doelpunten: Tom Elferink(3) Dylan Bauhuis(2) en Jeroen Scholten
AD’69, dat de eerste wedstrijd in de beker met 8-1 had gewonnen van vijfde klasser Halle en   daarna afgelopen donderdag in de vriendschappelijke wedstrijd met 0-4 van de vv Doetinchem verloor in een lesje kansen benutten, speelde op zondag 10 september jl. uit tegen Vosseveld de 2e bekerwedstrijd.

Opnieuw moest AD’69 nog spelers missen zoals Nick en Michiel Ebbers. Ook Matthijs ten Bruin, Maik Gerling en doelman Erik Heuvel waren er niet bij, zodat er weer even gepuzzeld moest worden door trainer Arno Heersink met zijn staf.

AD’69 speelde dus met bijna hetzelfde team als de donderdag hiervoor tegen Doetinchem. Het nam meteen in deze wedstrijd het initiatief. Robbin Raben werd op 20 meter van het doel van Vosseveld onderuit getikt door het gedurende de hele wedstrijd hard spelende Vosseveld. Uit de vrije trap scoorde Tom Elferink direct de 0-1. Vosseveld kwam daarna eruit en vloog overal fel in. Sven Breukelaar was daarvan als eerste de dupe met een blessure. In de 15e minuut had Djayen Baboe de 0-2 op zijn schoen, maar de doorgebroken speler van AD’69 lobde de bal in de handen van de doelman van Vosseveld. AD’69 speelde steeds onzuiverder en het voetbal leek nergens meer op. Wel kwam Bram Dekkers een teenlengte te kort om een vrije trap van Tom Elferink te kunnen verzilveren. Na 22 minuten 1-1. Een vrije trap, veroorzaakte door Luuk Heijink, werd vanaf 22 meter door de muur van AD’69  hard binnen geschoten, onhoudbaar voor doelman Ikink van AD’69. AD’69 kwam hierna in de verdrukking door het opportunistische voetbal van Vosseveld met veel lang en hoog gespeelde ballen. Vosseveld kreeg hierdoor kansen, terwijl AD’69 steeds verder weg zakte qua voetbal. De 2-1 zat er aan te komen en kwam er ook. Een terugspringende bal werd ineens op de slof genomen en hard vloog de bal langs Anthony Ikink in het doel(2-1).  Wel was er geel voor Vosseveld toen Dylan Bauhuis op links vast gehouden werd, toen hij dreigde door te breken.

In de 2e helft was Djayen Baboe gewisseld voor Roel Penterman. AD’69 speelde aanvallender en moest dat ook wel. Een nederlaag zou uitschakeling kunnen betekenen voor de volgende ronde in de beker. Tom Elferink schoot rakelings naast en scoorde even later. Maar er werd buitenspel gegeven. Even viel het spel stil en uit een lange bal naar voren scoorde Vosseveld de 3-1. AD’69 leek geslagen. Wel opnieuw geel voor Vosseveld. Nu voor de aanvoerder, die Dylan Bauhuis, op de rand van de 16 meter, torpedeerde. Tom Elferink schoot de bal te zacht genomen rechtstreeks in de handen van de keeper van Vosseveld. Rik Pastoors mee naar voren geslopen kopte een bal tegen de lat uit een voorzet en de rebound schoot Jeroen Scholten hard naast het doel. Dat had 3-2 moeten zijn. Na 20 minuten alsnog de 3-2. Jeroen Scholten stuurde Tom Elferink diep weg met een prima pass en Tom faalde alleen voor de keeper niet. Meteen daarop 3-3. Dylan ontsnapte aan de rechtsback van Vosseveld en zette hard  vanaf links voor. Met een volley schoot Tom Elferink de bal ineens langs de keeper.(3-3), die daarmee een “onzuivere” hattrick scoorde. In de 25 ste minuut 3-4. Een voorzet vanaf rechts van Luuk Heijink, die de bal aangespeeld kreeg van Jeroen Scholten, kwam perfect op het hoofd van de hoog opspringende Dylan Bauhuis, die raak kopte. Bij het neerkomen van Dylan en een speler van Vosseveld raakte Tom Elferink geblesseerd en dat zag er niet best uit. Het is te hopen dat hij niet lang uit de roulatie is, want AD’69 zit al krap in de spelers. A-speler Mutashim Gök verving Tom. AD’69 was in vijf minuten voorbij Vosseveld gekomen. Het voetbal van Vosseveld , nog steeds erg hard spelend, zakte nu weg. Sven Breukelaar ging eruit voor Marnix Wubbels. De 3e gele kaart was opnieuw voor Vosseveld en daar zaten er wat bij die ook rood hadden kunnen zijn. Nu werd Dylan Bauhuis onderuit geschopt op de rand van de 16-meter. De vrije trap leverde niets op. Jeroen Scholten maakte, ondanks dat hij iets aangetikt werd, de 3-5 door zelf door te gaan en daardoor de buitenspelval te omzeilen. In de laatste minuut scoorde Dylan Bauhuis de 3-6 door op snelheid de achterhoede van Vosseveld  en ook de keeper te passeren. Daar bleef het bij. Zes punten uit twee wedstrijden met nog één wedstrijd te gaan. Thuis tegen MEC dat in Halle met 2-5 won. Een gelijkspel voor AD'69 is voldoende.

a.s. donderdagavond (i.v.m. de kermis in Aalten) speelt AD69 thuis voor de beker tegen MEC uit Miste en Corle.

Opstelling van AD’69 in deze wedstrijd.: doel: Anthony Ikink achter: Sven Breukelaar, Jeroen Scholten, Rik Pastoors en Tom te Brinke  midden: Bram Dekkers, Robbin Raben en Luuk Heijink. voor Dylan Bauhuis, Tom Elferink en Djayen Baboe.

reserves: Recep Kaya,  Roel Penterman, Mutashim Gök (A1) Marnix Wubbels

donderdag 7 september 2017

AD’69 krijgt lesje in effectiviteit van vv Doetinchem en verliest met 0-4 in vriendschappelijke wedstrijd op donderdag 7 september 2017 maar herstelt  zich in de beker tegen Vosseveld uit door  met 3-6 te winnen.

AD’69 1 – vv Doetinchem 1    0-4( 0-3)

verslag:  Op donderdagavond 7 september jl. speelde AD’69 1 thuis een oefenwedstrijd tegen vv Doetinchem, waar tegen het drie jaar geleden in de competitie nog speelde in de 3e klasse.

Onder leiding van scheidsrechter Wijnand Rutgers startte deze lichtwedstrijd. Na 5 minuten 0-1. Bij een aanval van Doetinchem liepen noch Rik Pastoors noch Tom te Brinke uit naar de op de 16 meter volledig vrij staande speler van Doetinchem. Deze schoot derhalve geheel vrijstaand de 0-1 in de touwen achter de kansloze doelman Erik Heuvel.  AD’69 drukte wel, maar schiep zich geen kansen. Wel was er uit een voorzet vanaf rechts een kopbal van Rik Pastoors, die de keeper van Doetinchem klem had. Na 20 minuten schoot uit een wel goede aanval van AD’69 over links Bram Dekkers de bal net naast uit een teruggelegde bal van Dylan Bauhuis, die over links zijn tegenspeler voorbij was gelopen. Even later werd Dylan gelanceerd door een diep gespeelde bal maar de verdediging van Doetinchem redde deze kans.  Na een half uur schoot Robbin Raben de bal vanaf 20 meter hard op de vuisten van de Doetinchemse goalie. Na 32 minuten 0-2. Tom te Brinke wilde een bal terug koppen uit een corner op doelman Erik Heuvel maar de bal kwam bij een speler van Doetinchem, die de 0-2 aantekende.  AD’69 was in de eerste helft nog wel aanvallend, maar schiep zich geen kansen.  Vlak voor rust 0-3. Robbin Raben liet een bal in de 16 meter terug stuiten voor de voeten van de Doetinchemse spits, die deze kans zich niet liet ontnemen en 0-3 scoorde. Met het rustsignaal had AD’69 nog 1-3 kunnen maken, maar de uit de voorzet over rechts gegeven bal op Djayen Baboe werd door laatst genoemde over geschoten.

Na rust was doelman Erik Heuvel vervangen door Anthony Ikink. Doetinchem speelde nu beter en liet de bal goed rondgaan. AD’69 zette daar weinig tegenover. In de 10e minuut veroorzaakte Dylan Bauhuis een vrije trap, die echter niets opleverde voor vv Doetinchem. AD’69 kwam er daarna niet meer aan te pas. Een fout van Rik Pastoors was de oorzaak van de 0-4. Hij kreeg de bal bij een aanval van Doetinchem niet onder controle en de afgepakte bal was een prooi voor Doetinchem en doelman Ikink was kansloos.  AD’69 wisselde nu drie spelers in  korte tijd. Tom te Brinke, Tom Elferink en Djayen Baboe gingen voor Roel Penterman, Reçep Kaya en Timo v.d.Linden. Ook Doetinchem wisselde nu spelers. Vijf minuten voor tijd redde doelman Ikink twee keer een grotere achterstand voor AD’69 door de ballen met de voeten uit het doel te houden. vv Doetinchem won verdiend deze oefenwedstrijd, omdat AD’69 hun de kansen bood. Een uitgespeelde kans van Doetinchem konden we echter niet registreren. AD’69 zal duidelijk nog een schepje harder moeten werken.

Dat zou dan a.s.  zondag kunnen tegen en in Vosseveld  (14.00 uur) voor de beker.

opstelling: doel: Erik Heuvel achter: Sven Breukelaar, Jeroen Scholten, Rik Pastoors en Tom te Brinke  midden: Bram Dekkers, Robbin Raben en Luuk Heijink. voor Dylan Bauhuis, Tom Elferink en Djayen Baboe. reserves: Recp Kaya, Timo v.d.Linden en Roel Penterman.

Bij AD’69 ontbraken Nick en Michiel Ebbers, Maik Gerling  en Matthijs ten Bruin.

Senioren  5 september 2017

19.30 uur         Haakbergen 3 zat.       -           AD’69 2 zat.  (beker)    5-1(1-0) doelpunt: Joost Duenk

Verslag: AD’69 kon tot de rust het aardig bijbenen met een zeer gehandicapt team. Veel A-spelers deden mee en zelfs Marcel Maatkamp keepte. AD’69 zat.2 heeft veel jongens  die verderop studeren en die zijn nooit om 18.30 uur in Haaksbergen. Ze voetballen niet voor niets op zaterdagmiddag.  Na de rust was het gebeurd en liep ondanks het doelpunt van Joost Duenk uit naar 5-1

Senioren  8 september 2017

19.30 uur         Dinxperlo zaal 1          -           AD’69  zaal 1  (beker)     10-2 (5-1) doelpunten: Marnix Wubbels(2)

Dinxperlo was een maatje te groot voor AD’69. Ze spelen ook enkele klassen hoger.AD’69 miste daarbij nogal veel spelers. Wel waren er twee goede uitgespeelde kansen en meteen doelpunten voor AD’69 via Marnix.

Senioren  9 september 2017

15.30 uur         AD’69 2 zat.                 -           AZSV 6 zat.  (beker)        1-0(doelpunt: Emre Topal

Verslag 1: In een gelijk opgaande wedstrijd in de eerste helft met aan beide kansen nauwelijks mogelijkheden om te scoren kwam AD'69 zat.2 toch op voorsprong via Emre Topal. Emre was terug van zijn stage in Spanje en speelt dit jaar bij AD'69 zat. 2.

Na rust kwam na 15 minuten AZSV 6 gelijk. Over rechts werd een aanval goed opgebouwd en de rechtsbuiten kwam vanaf deze positie voor doelman Anthony Ikink. Onhoudbaar vloog de bal tegen de touwen (1-1). En dat was nog niet genoeg voor AZSV 6. De twee ploegen die elkaar ook in het Mikpunttoernooi van AD'69 tegenkomen en dat ook nog in dezelfde poule (AZSV 6 won van AD'69 2 hierin met 0-3) streden om de winst. AZSV 6 was opnieuw de winnaar door de 1-2 te maken. En daar bleef het bij.

Verslag 2: Aalten, zaterdag 9 september, (jeroen)

De derby van het oosten, de 'greunen' tegen de 'rooien', de spanning in Aalten en de vele stukken in de regionale krant. Dat de ontmoeting tussen AD '69 zat. 2 en AZSV 6 veel losmaakt spreekt voor zichzelf. Nu was het aan de spelers om alle hoge verwachtingen waar te maken en 90 minuten sensatie te leveren aan het 15-koppige publiek.

De gespannen pot kende een stroperig begin. De veteranen van AZSV leken nog wat last te hebben van de avond ervoor, terwijl de jonge honden in het groen overduidelijk wat gespannen waren voor de eerste officiële minuten van het seizoen op Sportpark Zuid.

Na 26 minuten ongeïnspireerd voetbal maakte Topal Jr. de eerste goal van de wedstrijd. Na een corner van J. te Welscher viel de bal af op de 16 meter en Topal schoot de bal beheerst tussen de palen. Het komische feit bij deze goal is dat het net precies op deze plek wat hevige slijtage vertoonde, waardoor de bal op het eerste gezicht geen doelpunt leek te zijn. De heer van der Leij spoedde hierna direct op zijn mountainbike richting de goal om het defect te repareren. De 1e helft verliep verder zonder noemenswaardige gebeurtenissen.

In het begin van de tweede helft kreeg K. Bennink de mogelijkheid om de 2-0 tegen de touwen aan te koppen na een magistrale voorzet van J. te Welscher. De spits van dienst kwam echter net te kort. Als je de kansen zelf mist, valt het doelpunt aan de andere kant. AZSV kwam in de 68e minuut langszij en verschalkte daarmee de sterk keepende A. Ikink voor de eerste keer.

Helaas bleek dit niet de enige keer te zijn; in de 75e minuut pakte AZSV 6 voor het eerst de leiding in de wedstrijd. De laatste 15 minuten verliepen rustig en conditieloos, een deceptie op Sportpark Zuid bleek onvermijdelijk. Onze dank gaat uit naar de jongens die de selectie van AD '69 zat. 2 hebben aangevuld.

Café Schiller MAN OF THE MATCH: Jeroen te Welscher

Senioren 10 september 2017

AD’69 3           -           AD’69 4 (vriendschappelijk)  0-4(0-3) doelpunten: Gijs Pastoors(2) Thijs Ebbers.

Verslag: Vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tussen twee elftallen van AD’69. AD’69 4 verkeerde in spelersnood ondanks 20 man op papier(waar zijn ze allemaal?????) Daarom stond AD’69 3 drie spelers af, zodat er met 11 tegen 11 gespeeld kon worden. In het begin was AD’69 4 de betere en het was wachten op de 0-1. En die kwam er ook. Gijs Pastoors schoot een vrije trap hard in de hoek achter doelman Jeroen van de Hurk, die ons inziens wel houdbaar was geweest. In de 2e helft was het een gelijk opgaande wedstrijd en kansen voor beide teams,. AD”69 deed dat iets beter en won verdiend met 0-3. Wij bedanken AD’69 3 voor het lenen van de spelers.

AD’69 PUPILLEN  9 september 2017

10.00 uur       AD'69 JO13-1       -       Longa '30 JO13-4 (beker)          1-5(1-3) Doelpunt: Boris ter Hedde

Verslag:  Vandaag de tweede bekerwedstrijd van het seizoen. We speelden tegen Longa die vorige week 8-0 hebben gewonnen. Een zware pot voor de jongens van AD.

AD'69  kwam deze week goed uit de startblokken en was de betere partij. AD kwam verdiend op voorsprong door een goal van Boris die een corner er in één keer in schoot. Volgens hemzelf kwam dit door de wind. AD bleef even beter maar wist het niet vast te houden en kwam slordig op een 2-1 achterstand. AD had 3 goede kansen voor de 2-1 maar wist niet het net te vinden. Longa wist vervolgens wel te scoren na een fout in de verdediging van AD 3-1. Dit was tevens de ruststand.

Nadat AD de ranja op had begonnen we aan de 2e helft. Longa'35was nu de betere partij. AD probeerde Longa'35  te counteren met verschillende steekballen op de snelle Gijs Baars. Dit leverde enkele kleine kansen op maar geen doelpunt. Longa'35 bleef sterker en AD had ondertussen van doelman moeten wisselen. Maik ten Barge (JO11-1) verving de geblesseerde doelman Bjorn Cornelissen. Maik keepte een prima pot en pakte de bal uit de verre hoek, dit leverde een applaus van de zijkanten op en ook Longa'35 gaf hem een applaus. Longa'35 wist nog 2 keer te scoren en AD had niet veel in te brengen. Na de wedstrijd hebben we de wedstrijd doorgesproken en kwamen de leiders van Longa'35 nog een compliment geven voor Maik. Volgende week hebben we eerst kermis en op 20 september om 18:30 mogen wij weer aantreden tegen AZSV.

09.00 uur         AD’69 JO11-1              -           DZSV JO11-2 (beker)   Doelpunten: Mees Theissen, Kyan de Vries (3), Wiebe te Mebel, Wout Wissink

Verslag: Vandaag de tweede bekerwedstrijd. De eerste bekerwedstrijd heeft de JO11-1 met 1-9 gewonnen van de andere club in Dinxperlo: SV Dinxperlo. Deze uitslag beloofde veel goeds voor vandaag..

AD '69 JO11-1 had het beduidend lastiger tegen DZSV JO11-2, dat goed en verzorgd positiespel speelde. Echter, waar DZSV met de bal geen kansen wist te creëren, was AD '69 telkens levensgevaarlijk met de bal. AD '69 kreeg veel meer kansen dan DZSV en een aantal van deze kansen werd benut. Mees scoorde de openingsgoal en Kyan scoorde een 'golden hattrick': met links, met recht en met het hoofd. Ruststand 4-0.

De tweede helft kwam DZSV beter uit de kleedkamers, zij waren feller dan AD '69 en we kregen dan ook steeds minder kansen en het werd steeds lastiger achterin. Snel na de rust viel dan ook een doelpunt voor DZSV, het leek nog even spannend te worden... Gelukkig scoorden Wiebe en Wout nog voor AD '69, de spanning was hierdoor snel uit de wedstrijd. Wiebe strafte onoplettendheid goed af en Wout schoof goed door vanuit de verdediging en rondde goed af. De laatste 10 minuten van de wedstrijd werd 'uitgevoetbald'. Er waren over en weer kleine kansen maar echt gevaar kwam er van beide kanten niet meer.

Met deze uitslag is AD '69 JO11-1 een ronde verder in de beker!

10.00 uur       SJO MEC/Bredevoort JO11-1G       -       AD '69 JO11-2 (beker)   13-2 (9-1) doelpunten: Kaylen Luiten(2)

verslag: De tweede bekerwedstrijd voetbalden we uit tegen MEC/Bredevoort. A; gauw bleek dat dit team te sterk was voor AD'69. In de rust was de stand dan ook al 9-1. Na de rust begonnen we weer opnieuw en liep het iets beter. Toch wist MEC/Bredevoort met 13-2 te winnen.

10.15 uur       Longa '30 JO11-10       -       AD '69 JO11-3 (beker)     7-2(3-0)         doelpunten: Jort Mengerink en Luc Lieftink

verslag:  Vandaag was de tweede bekerwedstrijd in Lichtenvoorde.  AD'69 begon beter en was sterker in de wedstrijd. Maar zonder wissels werd het zwaar. Zo kwamen dan de tegendoelpunten 1-0, 2-0 en 3-0. In de 2e helft werd het niet beter met de score. Jort draaide een bal in de goal van Longa'30 en uit een corner scoorde Luc met een geweldige actie. Uitslag 7-2. Maar wel werd er door AD'69 hard gewerkt.

11.00 uur       AD '69 JO9-1       -       FC Winterswijk JO9-5G (beker) 11-2 (4-0) doelpunten: Binck van Eerden (3) Jens Mengeink (3) Stijn ter Haar(2) Faas ter Hedde (2) en Thijn de Vroome

verslag:  Dit keer begonnen we gelijk goed, druk zetten en veel kansen. Winterswijk had alleen een goede keeper. Maar door goed samenspel kwam al gauw het eerste doelpunt. En daarna volgden er meer. Toch bleven we tot de laatste minuten netjes samen spelen. In de 2e helft was de aandacht wat weg. Onze verdediger lag te slapen bij het eerste tegendoelpunt . Een mooie wake-up call. De verdediger van AD'69 maakte het goed met een afstandsschot en een flinke opleving van Binck zorgde voor de mooie eindstand.

09.00 uur       Dinxperlo JO9-2       -       AD '69 JO9-2 (beker)  3-6( 0-3) doelpunten: Milan Massop (5) en Gijs Vreeman

verslag: Ondanks het regenachtige weer in Dinxperlo speelde de groen-witte brigade uit Aalten een prima wedstrijd. Binnen 10 seconden stond het al 0-1 voor AD'69.  Met prima combinatievoetbal stond het met de rust 0-3. (hattrick van Milan).  Direct na rust werd het 1-3 en leek het toch nog een spannende wedstrijd te worden. Maar na de 1-4 was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 3-6. De eerste overwinning was een feit. Op naar de volgende wedstrijd.

Afgelopen zaterdag 2 september van 11.00   tot 12.30 uur zijn we bij AD’69 begonnen we met een nieuwe opzet van het smurfenvoetbal en de mini F’jes! Alle jongens en meisjes tot en met 7 jaar zijn van harte welkom op Sportpark Zuid om een leuk potje te voetballen met elkaar.

Ook aanstaande zaterdag  is die volgens de nieuwe opzet en mogen er 2 vriendjes of vriendinnetjes worden meegenomen!

Laten we er aanstaande zaterdag een sportieve, gezellige ochtend van maken!!!

AD’69 JUNIOREN  9 september 2017

14.30 uur       AD '69 JO19-1       -       VIOD JO19-2 (beker)  1-3 (0-1)  doelpunt: Lars van Zuilekom.

Verslag: De tweede bekerwedstrijd. Vorige week verloor AD'69 al van Varsseveld JO19. Na 20 minuten de 0-1. Mark Maatkamp en cs. zagen een snelle aanval op hun afkomen en via een ketser kwam de bal bij de linksbuiten van AD'69. En deze tikte de bal langs doelman Glenneth Baten(0-1). Na 25 minuten speelde Jari van Zuilekom de bal op de achter zijn man komende speler Justin Rusink, die echter miste. VIOD bleef gevaarlijk door de snelle spelers voorin. Een hoge bal over de achterhoede en doelman van AD'69 kon Glenneth Baten net op tijd onderscheppen.  Langzamerhand werd AD'69 sterker en kreeg het kansjes, maar scoren deed het nog niet. En het moest achterin alert blijven.

In de 2e helft kwamen Joost Duenk en Dennis Jansink erbij. Een fout tussen Jesper Elferink en AD's doelman Baten betekende 0-2. De VIOD spits kon de bal in het lege doel tikken. Na 15 minuten had het 1-2 moeten staan. Lars Rave tikte de bal op de vrij lopende Lars van Zuilekom die echter de bal volledig miste. Twee minuten later alsnog 1-2. De keeper van VIOD wilde Lars van Zuilekom omspelen maar verloor de bal en Lars tikte nu binnen (1-2) AD'69 werd sterker maar moest na een corner tegen en een scrimmage voor het doel de 1-3 incasseren. Geel was er voor VIOD na te hard doorgaan op Lars Rave, die het veld moest verlaten. AD'69 maakte echter geen gebruik van de numerieke meerderheid. Het had zelfs 1-4 kunnen komen toen de spits van VIOD de bal om de keeper heen speelde maar dat te hard deed. Het werd een achterbal. AD'69 schiep zich geen kansen meer en de wedstrijd bloedde dood.

13.00 uur       Zeddam-Sint Joris JO17-1       -       AD '69 JO17-1 (beker)  2-2 (1-1)  doelpunten: Justin Bolk (2)

verslag: In de eerste helft was AD'69 wat slapjes en liet het de wedstrijd wat lopen. Na de 1-0 achter kwam het nog wel terug voor rust. Rust 1-1. Na rust was AD'69 heer en meester maar kwam niet verder dan 2-2. Want Zeddam/St Joris scoorde 2-1. Na de 2-2 kreeg AD'69 kansen te over. Voorbeeld  Fabian Wijers kwam twee keer vrij voor de goal maar miste beide kansen. Het bleef derhalve bij een gelijk spel.

13.30 uur       AD '69 JO15-1       -       Vosseveld JO15-1 (beker)  8-6 (2-6)doelpunten: Jari van Zuilekom (3)  (Oliver Smit (4) en Kamal Choujaï

AD'69 JO15-1 KENT EEN ONGEKENDE OPLEVING IN DE TWEEDE HELFT.  VAN 1-6 ACHTER NAAR 8-6 WINST TEGEN VOSSEVELD JO15-1

verslag: AD'69 was niet bij machte om veel weerstand te bieden tegen Vosseveld.  Julian Sloetjes veroorzaakte bij 0-0 een penalty en  kwam uit deze penalty achter. Ook de 0-4 kwam uit een penalty voort. Nu was het Gijs Overmeijer die een penalty veroorzaakte. AD'69 scoorde tegen via Jari van Zuilekom. Maar daarna was het opnieuw Vosseveld dat tweemaal scoorde(1-6).  Vlak voor rust scoorde Oliver Smit rechtstreeks uit een corner de 2-6.

In de rust had AD'69 JO15-1 wat te horen gekregen van trainer Elferink en leider Roland Graepler en het kwam onherkenbaar uit de kleedkamer. Al snel werd het 3-6 en 4-6 door Oliver Smit , die beide goals op snelheid uitvoerde en toen uit een vrije trap van Kamal Choujaï Jari van Zuilekom 5-6 maakte (Kamal was onderuit gehaald toen hij doorbrak)  was het hek van de dam.  De 6-6 kwam van Kamal Choujaï zelf, toen hij geheel vrij gespeeld werd en Jari van Zuilekom en Oliver Smit zorgden beiden voor de resp. 7-6 en 8-6 voor AD'69.  De twee buitenspelers van AD'69 waren in de 2e helft niet af te stoppen en de laatste twee goals werden tussen hen beiden met één-twee combinaties perfect uitgevoerd. AD'69 JO15-1 weet dat het met hard werken en trainen een eind kan komen.

De AD'69 meisjes MO19-1 tegen AZSV MO19-1  werd ivm met droevige omstandigheden uitgesteld.