Bekerwedstrijd AD'69 en info alle teams

AD’69 speelde afgelopen zondag de eerste bekerwedstrijd in haar poule en wel tegen Halle. Samen met ook nog Vosseveld en MEC uit Miste moet deze poule op papier voor AD’69 niet al te moeilijk zijn. Maar AD’69 is zeker niet compleet. Vakanties en enkele blessures zorgen ervoor dat AD’69 nogal hier en daar moet improviseren. Maar trainer Arno Heersink met zijn assistenten is het wel gelukt voldoende spelers op veld 2 te krijgen. Veld 1 ( het veld dat dat geheel nieuw wordt door de winst van AD’69 in de actie van DCM is voorlopig nog niet bespeelbaar. Waarschijnlijk pas na de winterstop zal er op gespeeld kunnen worden.

PROGRAMMA AD’69     2 tem  3   september 2017

Senioren   3 september 2017

14.00 uur         AD’69 1                       -           Halle 1 (beker )  8-1(3-1)

Doelpunten: Bram Dekkers, Djayen Baboe, Reçep Kaya, Dylamn Bauhuis(2) en Tom Elferink(3)

AD’69 trof dus Halle 1 (5e klasse) voor de eerste bekerwedstrijd. Zonder Michiel en Nick Ebbers en Tom te brinke was de eerste kans voor AD’69 Jeroen Schotlen ontsnapte na 1 minuut over links en zette de bal voor waar echter geen AD-er stond om in te tikken. De 2e kans was bijna een kopie van de eerste kans.  Maar nu was het Tom Elferink die voorzette. Maar ook nu niemand voor de goal. Geen inlopende mensen dus. Na 11 minuten dan de 1-0. Djayan Baboe ontsnapte over rechts en zijn bal ging met een lob over de uitkomende keeper in het doel. Vier minuten later kwam Dylan Bauhuis in een identieke situatie. Maar Dylan schoot de bal tegen de keeper op en het werd corner, die niets opleverde. In de 18e minuut was het wel weer raak. Uit een afgeslagen aanval van AD’69 kwam de bal voor de voeten van Reçep Kaya op 20 meter. Deze bedacht zich geen moment en haald uit. Hard viel de bal tegen de touwen.(2-0). In de 20ste minuut de eerste aanval van Halle. Rik Pastoors haalde de voorzet van de speler van Halle eruit.  Vijf minuten later kreeg AD’69 een penalty. To m elferink werdin de 16 meter aangetikt en nam zelf de penalty(3-0)  Hierna de 2e aanval van Halle die een prooi werd voor doelman Erik Heuvel van AD’69. Het spel zakte hierna weg en AD’69 liet de bal niet meer het werk doen en Halle kon nu mee voetballen. Toch had het nog 4-0  moeten worden toen Tom Elferink alleen voor de keeper van Halle opdook en hem de bal door de benen speelde. Maar de bal raakte toch net even de keeper zodat de verdediger de bal van de lijn werkte, maar wel omhoog. Deze bal kwam op het hoofd van Tom Elferink die echter nu over kopte. Toch nog de 3-1. De aanvoerder van Halle, op het middenveld spelend, liet drie AD-ers zijn hakken zien en verschalkte ook doelman Erik Heuvel van AD’69. AD’69 was in deze fase slordig en had de gedachten er niet bij. Vlak voor rust viel Reçep Kaya uit met een enkelblessure. Marnix Wubbels kwam er voor hem bij.

In de 2e helft dezelfde elf bij AD’69. Tom elferink scghoot vanaf de aftrap een bal tegen de paal en meteen daarop de 4-1. Bram Dekker schoot hard en droog binnen toen hij de bal op de 20 meter aangespeeld kreeg. In de 60ste minuut 5-1. Dyalan Bauhuis slalomde door de achterhoede van Halle en tikte de bal langs de doelman. Twee minuten later 6-1. Dyalan Bauhuis op links passeerde zijn tegenspeler en zette hard en laag voor. En nu was er wel een inlopende speler en wel Tom Elferink die scoorde. Binnen de minuut 7-1. Door opnieuw Tom Elferink. Bram Koelman en Matthijs ten Bruin kwam in het veld voor Maik Gerling en Tom Elferink. AD’’69 kreeg kansen voor een nog hogere score maar Dylan Bauhuis had het geluk niet mee… Hij kreeg acht corners in een bestek van 15 minuten te nemen vanaf rechts met zijn linker, die dus strak voor de goal kwamen. Maar AD’69 kon er niet uit scoren. Vlak voor tijd 8-1. Een vrije trap doordat Dylan Bauhuis net buiten de 16-meter aangetikte werd , werd door hem zelf genomen. De bal vloog hard langs de tevergeefs springende keeper van Halle (8-1). Daar bleef het bij.

a.s. zondag gaat AD’69 voor de 2e bekerwedstrijd naar Vosseveld. Aanvang 14.00 uur

De  opstelling van AD’69  was als volgt: doel Erik Heuvel achter Maik Gerling , Bram Dekkers,  Rik Pastoors en Sven Breukelaar midden: Robbin Raben, Jeroen Scholten en Reçep Kaya   voor; Dylan Bauhuis, Djayen Baboe en  Tom Elferink reserves: Matthijs ten bruin, Marnix Wubbels en Bram Koelman

AD’69 PUPILLEN  2 september 2017

09.00 uur          Varsseveld JO13-2       -           AD’69 JO13-1 (beker)  8-1  (4-1) doelpunt:  Gijs Baars.

Verslag: De eerste wedstrijd van het seizoen voor de JO13-1 uit tegen Varsseveld JO13-2. Vanaf de  aftrap van Varsseveld lag binnen een halve minuut  de bal in het net bij AD'69. AD'69 speelde zwak en Varsseveld was de betere ploeg. Dit resulteerde in een 4-1 voorsprong met rust voor Varsseveld. Na de rust wilde AD'69 beter uit de kleedkamer komen, echter AD verspeelde vanaf de aftrap snel de bal en wederom kon AD'69 de bal uit het net vissen. Varsseveld won terecht met dikke cijfers, een 8-1 verlies voor AD'69.

09.00 uur          Dinxperlo JO11-1          -           AD’69 JO11-1 (beker) 1-9 (0-4) doelpunten: Wiebe te Mebel, Mees Theissen(3) Kyan de Vries, Boet Theissen en Ties ter Hedde (2)

Verslag:  De eerste wedstrijd van het seizoen(wel een bekerwedstrijd) werd winnend afgesloten. AD'69 combineerde er flink op los. Met dank aan de keeper van sv Dinxperlo bleef de schade beperkt. Het had ook 1-18 kunnen staan. Een fantastische wedstrijd van AD'69. Volgende week de 2e bekerwedstrijd. Ook die sluiten we hopelijk winnend af. Als we dan ook zo voetballen als vandaag moet dat lukken.

11.00 uur          AD’69 JO11-2               -           AZSV JO11-4 (beker) 1-9(1-4)  doelpunt:  Mik Ansink

Verslag:  De eerste bekerwedstrijd thuis tegen onze plaatsgenoot AZSV. Wat een spanning voor de wedstrijd met veel klasgenoten tegen elkaar. AD'69 maakte de eerste goal, maar toch was AZSV duidelijk te sterk. Met dit nieuwe team is het nog een beetje wennen aan elkaar. Maar het komt goed. We hebben lekker gevoetbald. Volgende week in bekerwedstrijd 2 weer nieuwe kansen.

09.00 uur          AD’69 JO11-3               -           FC Trias JO11-6 (beker)     4-10 (2-7)  doelpunten: Stan Smit (2) Luc Lieftink en Zoë Joling

Verslag: De eerste bekerwedstrijd voor de JO11-3. Het begon al met een vroege 0-1 achterstand,  die snel volgde met de 0-2, 0-3 en dit ging verder tot en met de 0-6, toen ineens Stan met een mooi afstandsschot de 1-6 maakte. Met de rust was het 2-7. Stan scoorde namelijk nogmaals. In de 2e helft was AD'69 sterker en toen Luc de bal voor zijn voeten kreeg, tikte hij de bal beheerst binnen. Later kwam Luc goed door en gaf de voorzet op Zoë, die hier haar eerste goal maakte ooit! Uiteindelijk werd het 4-10, maar AD'69 heeft hard gewerkt en de leiders Lars van Zuilekom en Fabian Weijers zijn trots op hun team. Zeker qua werklust.

09.45 uur          AZSV JO9-4                 -           AD’69 JO9-1 (beker) 0-11 (0-6) doelpunten: Stijn ter Haar(5) Jens Mengerink(3) Binck van Eerden (2) en Noah Grevink

Verslag: De eerste wedstrijd na de zomerstop en wel voor de beker. Nieuwe teams veelal en dus ook nieuwe regels.... Na een paar minuten aftasten pikte Binck van Eerden de bal achterin op en dribbelde lekker op en rondde mooi af. Daarna kwamen we steeds beter in ons spel en kwam flink aan het scoren. Jens, Stijn en Noah maakten mooie doelpunten terwijl Levi , Stijn en Thijs de boel mooi dicht hielden.  De 2e helft was veel van hetzelfde. AD'69 veel in de aanval. Wel had AZSV de keeper gewisseld. Scoren was dus nu iets moeilijker. Tot het moment dat Stijn in korte tijd 3 x scoorde achter elkaar. Met een paar mooie reddingen van Thijmen werd de wedstrijd afgesloten.

09.00 uur          AD’69 JO9-2                 -           AZSV JO9-5  (beker)     1-9(0-4)  doelpunten: Faas ter Hedde

Verslag: Vandaag onze eerste wedstrijd. Allemaal goed hun best gedaan. Maar AZSV was een maatje letterlijk en figuurlijk te groot. Volgende keer beter.

De SMURFEN VAN AD’69 beginnen vandaag of morgen ook weer . Let op de website van AD’69. Nog geen lid? Kom dan gratis eens enkele keren meespelen en kijk of het je bevalt. Zie www.ad69 .nl

Smurfen en mini F'jes (JO 7 & MO 7) beginnen weer!

Aanstaande zaterdag 9 september van 11.00 tot 12.30     uur beginnen we met een nieuwe opzet van het smurfenvoetbal en de mini F'jes! Alle jongens en meisjes tot en met 7 jaar zijn van harte welkom op Sportpark Zuid om een leuk potje te voetballen met elkaar.

Omdat aanstaande zaterdag de eerste keer is die volgens de nieuwe opzet gaat, mogen er 2 vriendjes of vriendinnetjes worden meegenomen!

Laten we er aanstaande zaterdag een sportieve, gezellige ochtend van maken!!!

AD’69 JUNIOREN  2 september 2017

12.45 uur         AZSV JO19-3               -           AD’69 JO19-1 (beker)      1-1 ( 0-0)

Doelpunt: Mutashim Gök

Verslag: De eerste wedstrijd van AD'69 JO19-1 leverde een gelijkspel op. Met de nieuwe trainer Dennis Visser op de bank. Voor rust schoot AD'69 een bal op de bal via Lars van Zuilekom. AD'69 kwam na rust op achterstand uit een corner waar de speler van AZSV vrij kon inkoppen. De keeper van AZSV was goed op dreef net zoals de nieuwe doelman van AD'69, Glenneth Baten.  Winst was na de 1-1 mogelijk. Er werd weinig weggegeven door AD'69.  Speler van deze wedstrijd was Lars Rave  van AD'69,  die bijna geen fouten maakte. Al was het dan voor de beker. a.s. zaterdag speelt AD'69 JO19-1  thuis.

13.00 uur          AD’69 JO17-1               -           VVG’25 JO17-2 (beker)     0-2  (0-0)

verslag: De eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2017-2018.  AD'69 JO17-1 met een nieuw gevormd team. En de wedstrijd ging mooi gelijk op. Enkele schoten van VVG'25 werden door doelman Joshua Albers goed gestopt. Het fysiek sterkere en ouder ogende VVG'25 was zeker niet veel beter. Enkele corners van AD'69 leverden ook echter geen kansen op. Linksbuiten Roy Huygens van AD'69 snelde enkele keren langs zijn tegenstander. Maar met de ballen werd niets gedaan. Voorin had spits Scott Rademaker het moeilijk. Na 25 minuten was de AD'69 achterhoede niet alert en de spits van VVG '25 kon alleen op de keeper af gaan maar schoot naast. Even later stoomde Ingo Graepler goed op maar schoot eveneens naast. Sven Aalbers over rechts zag een voorzet van hem via de lat weer het veld ingaan. Het bleef met een rustpauze om te drinken met de rust 0-0. Trainer Wissink wisselde wel voortdurend om alle spelers weer het gevoel met de bal te laten krijgen.

Na rust opnieuw gelijk opgaand. Na 15 minuten een voorzet van VVG'25. De bal werd door doelman Joshua Albers weg gestompt, maar kwam voor de voeten van de linkerspits van VVG'25 die opnieuw hard voorzette. De bal ging nu via Joshua in het doel. Ook de 2e kans was voor VVG'25, maar nu stompte Joshua de bal wel ver genoeg weg. AD'69 zette hierna druk maar VVG'25 kreeg hierdoor wel ruimte en enkele kansen. Joshua Albers moest al zijn kunnen etaleren om de 0-2 te voorkomen. En kansen kreeg AD'69 nu te over. Fabian Weijers kreeg er twee. De eerste alleen voor de keeper ging mis en de tweede uit een voorzet kopte hij, geheel vrijstaand voor het doel, naast. Ook Jerran Luiten had de 1-1 op zijn schoen maar miste. En toen was het toch weer VVG'25 dat kon scoren. Uit een voorzet en de daarna ontstane scrimmage voor het doel werd de bal ingeschoten en door Ingo Graepler van richting veranderd en de bal viel  onhoudbaar voor de keeper in het doel.(0-2). Even later floot scheidsrechter Jelle Polman af. De eerste wedstrijd was met 0-2 verloren.

13.00 uur          Kilder JO15-1               -           AD’69 JO15-1 (beker)   6-1 (3-0) doelpunt: Jari van Zuilekom

verslag: AD'69 speelde een ongelukkige wedstrijd. Timon heeft in het laatste gedeelte van de wedstrijd zijn vingen gebroken als keeper.(stukje van het bot af) We zijn dus niet goed begonnen. Met de rust was het al 3-0 voor Kilder. Al was het voetbal op zich niet eens zo slecht, maar pech leverde uit de kansen geen doelpunt op.

15.00 uur          FC Trias MO19-1           -           AD'69 MO19-1 (beker)  4-3 ( 2-3)doelpunten: Nienke Hermanidas(2) en Floor Fukkink

verslag: AD'69 kwam al vrij snel op achterstand. En binnen 5 minuten stond het met 2-0 achter. Maar Nienke Hermanidas (komend uit Bredevoort), die goed speelde, scoorde voor AD'69 de 1-2 en 2-2 en Floor Fukkink  scoorde zelfs de 2-3 voor rust voor AD'69. De goal van Floor was een afstandsschot dat met een boog over de keepster van Trias heen ging. FC Trias speelt hoofdklasse. AD’69 eerste klasse.

In de 2e helft leek AD'69 de overwinning naar zich toe te trekken toen het met kansen tot de 85ste minuut nog steeds met 2-3 voor stond. Maar in de laatste minuten scoorde FC Trias onverwachts toch nog twee keer. Een verbouwereerd AD'69 MO19-1 keerde met een nederlaag naar huis.