Bestel nu rookworsten voor AZSV

De AZSV online-rookworstenactie is nog deze hele week. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugd van AZSV. Naast de online actie, verkoopt de jeugd ook rookworsten vanuit het Jumbo Leussink huisje bij de ingang van de supermarkt.

Via de website van AZSV www.azsv-aalten.nl/rookworsten zijn de rookworsten nog te bestellen tot en met 13 januari.  
Op zaterdag 15 januari is de Drive-by op het parkeerterrein van AZSV. Hier kan met de auto, fiets of wandelend de bestelling opgehaald worden.
Ook kan er online gekozen worden de worsten te doneren aan de voedselbank. De opbrengst van deze actie gaat naar de jeugd van AZSV. Komende jaren zullen de jeugdteams gefaseerd voorzien worden van de rode AZSV trainingsjassen. 

Naast de online verkoop kunnen de rookworsten ook gekocht worden bij het Jumbo huisje bij de ingang van de supermarkt. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari staat hier de jeugd van AZSV voor deze actie.

Ook is er weer de Jeugd Team-Battle. Bij het ophalen van de bestelling kan de naam van het favoriete AZSV Pupillen of Junioren Team doorgegeven worden: het pupillenteam en juniorenteam met de meeste stemmen wint één minuut gratis winkelen in het snoep-pad van Jumbo Leussink.

Kijk voor alle info op www.azsv-aalten.nl/rookworsten