De Eendracht krijgt 1.400 euro voor “Ons Dorp” van GUV Goede doelen fonds

“Ons Dorp”, een muzikale beleving van de Eendracht kon bij de bestuursleden van GUV Goede doelen fonds op een enthousiaste ontvangst rekenen.

“Dat is nu iets wat bij GUV past. De gemeenschap, het thuis voelen, het er voor elkaar zijn, elkaar helpen als het moeilijk wordt. Dat is GUV op het lijf geschreven. Zonder commerciële belangen nabestaanden begeleiden bij het afscheid van een dierbare, dat is ons werk.”, aldus Mario Navis, voorzitter van het GUV Goede doelen fonds.

Karin Kraaijenbrink diende de aanvraag in namens de Eendracht. Een citaat uit haar aanvraag geeft mooi weer waar het over gaat: ‘Het zijn de mensen die het dorp een gezicht geven, toen en nu. Samen zijn wij het dorp. Samen vormen we de kern van ons dorp, en alleen door gezamenlijke inspanningen kunnen we ervoor zorgen dat de unieke identiteit van ons dorp behouden blijft.’

Joran Schoppers, bestuurslid van de Eendracht, ontving Mario Navis en Bert van Asselt bij het verenigingsgebouw. “Wij zijn ontzettend blij met deze bijdrage van GUV. Het geeft aan dat de achtergrond van GUV precies past bij dat waar Ons Dorp over gaat. Voor en door de gemeenschap. Deze bijdrage zorgt ervoor dat we deze mooie dingen kunnen doen.”, aldus Joran.


Foto: v.l.n.r. Joran Schoppers en Mario Navis met het verenigingsgebouw op de achtergrond.

Fotograaf: Bert van Asselt