GWVV met sponsoravond te gast bij GUV Crematorium Etten

Tijdens de sponsoravond van voetbalvereniging GWVV op 19 april werden de sponsoren door Bert van Asselt, directeur GUV, welkom geheten bij GUV Crematorium Etten. GUV Uitvaartverzorging is zelf al een groot aantal jaren sponsor van GWVV en had op deze avond de collega sponsoren te gast.

Introductie GUV

Nadat de voorzitter Freek van Arragon en de sponsorcommissie bij monde van Nico Immink de sponsoren kort toegesproken hadden, werd het woord aan Bert van Asselt gegeven. Deze introduceerde GUV bij de sponsoren. De meesten kenden het GUV Crematorium wel, maar dat GUV ook een uitvaartverzorger is en een uitvaartverzekeraar is, was voor velen onbekend. Bert van Asselt: “Toegelicht werd dat GUV ontstaan is als uitvaartverzorger en vanuit die visie ook crematoria heeft gebouwd. Met als belangrijkste speerpunt het belang van een goed afscheid. Dat is ook wat de GUV organisaties anders maakt dat anderen.

De tijd en aandacht voor de nabestaanden en de overledene én een lage prijsstelling zijn bij GUV standaard.”

De rondleiding

Geboeid en geïnteresseerd namen de sponsoren deel aan de rondleiding. In alle ruimtes werd een toelichting gegeven. Over o.a. de totstandkoming van het crematorium en de kleinschalige benadering, waardoor er nooit twee families tegelijk gebruik maken van de gebouwen. Een lege parkeerplaats en het gebouw staan ter beschikking van de nabestaanden en hun gasten tijdens de uitvaart. De uitleg bij de oven was aanleiding tot de meeste vragen. De lage emissies en het feit dat de oven dus veel milieuvriendelijker is dan de gasovens die elders in de regio gebruikt worden veroorzaakten veel positieve reacties.

Het feit dat er ook echt veel aan isolatie, zonnepanelen en warmte terugwinning gedaan is was eveneens aanleiding tot complimenten.

Reactie GWVV sponsorcommissie

Nico Immink bedankte Bert van Asselt voor de rondleiding namens de deelnemers: “Ik hoop dat het nog heel lang duurt, maar als het zover is, wil ik dat GUV mijn uitvaart verzorgt. Zowel de uitvaartverzorging als ook het crematorium ademen de betrokkenheid en persoonlijke benadering van GUV. Dat spreekt mij enorm aan en ik denk dat ik namens iedereen spreek.” Uit het applaus van de sponsoren en de bedankjes van velen bleek dat alle anderen er net zo over dachten.

Uitsmijter van GUV Uitvaartverzorging

Als uitsmijter had Bert van Asselt namens GUV Uitvaartverzorging nog een extraatje in petto. Hij had, op eigen initiatief, het sponsorcontract opgevraagd en aangepast voor nog eens vier jaren sponsorschap bij GWVV. Daarbij daagde hij de andere sponsoren uit om ook weer voor vier jaren het sponsorschap te verlengen en daarbij de toezegging aan GWVV met 10% te verhogen. Ook daarvoor ontving hij een applaus.


Op de foto’s: Zeer geïnteresseerd hoorden de sponsoren de uitleg van Bert van Asselt aan in de aula van GUV Crematorium Etten.

De sponsor kreeg bij het ondertekenen van het contract de bloemen als bedankje voor de rondleiding uitgereikt. v.l.n.r Nico Immink, Bert van Asselt en Freek van Arragon.