Nieuwe toeristische gids voor gemeente Aalten

De gemeente Aalten heeft een nieuwe toeristische gids. Burgemeester Anton Stapelkamp overhandigde op 26 maart in het Grenslandmuseum het eerste exemplaar aan Marja Disveld van VVV Dinxperlo.

De nieuwe gids, getiteld ‘Grenzeloos Genieten’, is in opdracht van de gemeente Aalten gemaakt door bureau Achterhoek Toerisme. De gids staat boordevol informatie, tips en hoogtepunten voor bezoekers van de gemeente Aalten en laat zien wat de gemeente allemaal te bieden heeft. Naast een Nederlandstalige gids is er ook een Duitstalige gids beschikbaar.

Burgemeester Anton Stapelkamp: “Mooi dat we bij de start van het seizoen onze gasten weer een frisse actuele gids kunnen aanbieden. Onze gemeente wordt steeds aantrekkelijker, we hebben met ons landschap en de kernen van Bredevoort, Aalten en het vernieuwde Dinxperlo veel te bieden. En er is veel elan bij onze ondernemers en de VVV’s en daar ben ik trots op. Als we de handen ineenslaan is er veel mogelijk, volop kansen. Laat de bezoekers maar komen!”

Het was niet toevallig dat de presentatie van de nieuwe toeristische gids plaatsvond in het Grenslandmuseum. Het centrum van Dinxperlo ondergaat op dit moment een ware metamorfose en wordt daardoor nog aantrekkelijker voor bezoekers.

De nieuwe gids is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de lokale VVV’s in Aalten, Bredevoort en Dinxperlo en bij diverse toeristische en recreatieve locaties in de gemeente.