Represta behaalt mooie resultaten

Medailleregen op de individuele springwedstrijden
Zaterdag 6 mei was het al de beurt aan de senioren van gymnastiekvereniging Represta op de individuele springwedstrijden in Ede, zaterdag 13 mei kwamen de junioren in actie in Nunspeet. De gymnasten lieten op diverse onderdelen mooie en spectaculaire sprongen zien wat maar liefst 8 medailles opleverde voor de Dinxperlose club. Michaela Schilling sprong zich naar goud op de minitrampoline. Eva Schuurman mocht twee keer het hoogste podium betreden. Zowel op de airtumblingbaan als op het onderdeel minitrampoline – Pegasus behaalde zij het hoogste puntentotaal. Ook Loes Veenstra, Demi Wolterink, Annika Otten en Desiree Schuurman zorgden voor een medailleregen. Zij behaalden met hun nette en hoge sprongen vele zilveren en bronzen medailles op diverse onderdelen. Ook de turnsters welke net geen medailles behaalden hebben het super gedaan en kijken met tevredenheid terug op deze gezellige wedstrijddag.  Zaterdag 20 mei is de categorie Jeugd aan de beurt om hun geoefende kunsten te tonen aan de jury. Lijkt het jou ook wel wat om de lucht in te gaan en coole sprongen te leren op verschillende springtoestellen? Kom dan gerust vrijblijvend eens kijken bij de springgroep van Represta. Elke woensdag van 18:30 uur tot 19:30 uur in de Eurohal, tot dan!

Represta op de landelijke halve finale
Zaterdag 6 mei en afgelopen zaterdag 13 mei vonden de landelijke halve finales acrogym op C- en D-niveau plaats in Zwolle. Marlies Zweerink, Cecyl Lensing en Loes Veenstra mochten Represta vertegenwoordigen op C-niveau. In een sterk concurrentieveld hebben zij zich staande gehouden met zowel een strakke balans oefening als een dynamische oefening. Met een puntentotaal van 43,930 was een plek op het Nederlands Kampioenschap net geen feit, maar met een mooie 26ste plaats is trainer Hans Neerhof zeer tevreden. Op D-niveau kwamen Ellen Teunissen en Jet van der Laan, evenals het trio Emma Holler, Ruby Nieboer en Demi Mellendijk in actie. Beide teams lieten vrijwel foutloze oefeningen zien. Ellen en Jet scoorden in de categorie damesparen een puntentotaal van 31,200, goed voor een 14de plaats. Emma, Ruby en Demi scoorden 31,950 en hebben hiermee in de categorie damesgroepen eveneens een 14de plaats behaald. Beiden hebben nog kans op een reserveplek op het Nederlands Kampioenschap. Represta spreekt van een hele prestatie dat de teams het tot en met de halve finales hebben geschopt en zijn trots op de behaalde resultaten.