Represta naar Oost Nederlandse kampioenschappen

Afgelopen zaterdag 11 maart vond de laatste plaatsingswedstrijd acrogym C/D-niveau plaatst in sporthal Den Elshof te Groenlo. Drie koppels van gymnastiekvereniging Represta uit Dinxperlo mochten hun oefeningen uitvoeren voor de juryleden om een plek te bemachtigen in de volgende ronde. In de ochtend kwamen Ellen Teunissen en Jet van der Laan in actie. Zij lieten een strakke oefening zien en dit werd beloond met een terechte zilveren medaille in de categorie damesparen D-niveau. In de namiddag was het de beurt aan Dina van Balen, Janice Deckert en Maud Wolterink om hun oefening te laten zien op de acrovloer.  Zij voerden een nette oefening uit en mochten hiermee de bronzen medailles in ontvangst nemen. In de categorie damesparen C-niveau kwamen Marlies Zweerink, Cecyl Lensing en Loes Veenstra met hun spectaculaire dynamische en balans oefeningen op een mooie 12de plaats. Alle koppels hebben zich met deze eindscores geplaatst voor de Oost-Nederlandse Kampioenschappen op 1 april in Ruurlo. Trainer Hans Neerhof spreekt van een zeer succesvolle wedstrijddag met een 100% score.

Fotograaf: Pettrik Kafoe