Succesvolle rookworstenactie Sportpark Zuid

Afgelopen weekend werd de rookworstenactie gehouden door de verenigingen van Sportpark Zuid Aalten. Het was een groot succes waarbij meer dan 135 vrijwilligers van de verenigingen huis-aan-huis rookworsten verkochten en al vroeg in de middag waren alle rookworsten uitverkocht!

De actie is een nieuwe samenwerking van Jumbo Leussink met de verenigingen van het sportpark en werd in minder dan 3 weken opgezet. Leden werd gevraagd mee te helpen met de huis-aan-huis actie; het verkoophuisje bij de Jumbo te bemannen en mee te werken aan een fotoshoot voor de promotie. Er werden spandoeken gehangen, posters rondgebracht en via alle media van beeldscherm en social media, tot lokale krant werd de rookworstenactie aangekondigd.
Het werd een supergezellige dag waarbij groot en klein zich inzette voor het Sportpark, een mooie saamhorigheid tussen mensen van de verschillende verenigingen. Positieve reacties van de bewoners van Aalten en Buurtschappen op deze leuke actie.
Jumbo Leussink zorgde voor lunchpakketjes en de dag werd afgesloten met een lekker broodje knakworst in de kantine van Sportpark Zuid.
Door de vroege uitverkoop van de rookworsten, werden er tijdens de huis-aan-huis actie ook bestellingen opgenomen, die worden thuisbezorgd. Nabestellen kan ook nog tot en met vrijdag 12 januari via de website.
Jumbo Leussink en de organisatie van Sportpark Zuid bedanken iedereen voor de overweldigende deelname en reacties en graag tot volgend jaar!

Kijk voor alle info op www.rookworstenactie-aalten.nl