Vervoerservice naar Jumbo voor ouderen door Marga Klompé

Toen Jumbo Leussink enige tijd geleden op zoek was naar een mogelijkheid om hulpbehoevende ouderen vervoer aan te bieden, naar hun supermarkt in Aalten, vonden ze in Marga Klompé al snel een enthousiaste partner. De samenwerking kwam snel tot stand.

De electrocar van Marga Klompé rijdt al jaren ouderen van hun woning naar de gewenste bestemming. Dit kan zijn voor een bezoekje aan familie of vrienden, een boodschap doen, winkelen of op deze manier bijvoorbeeld nog zelfstandig naar de kapper.
Nieuw is nu dat speciaal op donderdagochtend de electrocar van Marga Klompé rijdt voor Jumbo Leussink in Aalten. Ouderen die hulp nodig hebben bij het vervoer kunnen hier gebruik van maken.  Jumbo Leussink zorgt hierbij voor een vergoeding waarmee de electrocars onderhouden kunnen worden.  Een prachtige voorbeeld van krachten bundelen!
Na het ritje in de electrocar worden ouderen opgevangen door medewerkers van Jumbo Leussink en wanneer nodig geholpen bij het boodschappen doen. Ook kan de oudere gebruik maken van een rolstoel of rollator die speciaal voor hen bij de Jumbo staat. Na afloop drinken ze samen gezellig een lekkere kop koffie in de Huiskamer van Leussink en kunnen hier wat bijpraten. Zo wordt ook voor hen het boodschappen doen een leuke beleving.

Het project loopt intussen al enige weken naar volle tevredenheid van alle partijen. In het kader van de Nationale Ouderendag willen Marga Klompé en Jumbo Leussink dit mooie project extra uitlichten met een extra bekendmaking via dit medium. Wilt u ook graag gebruik maken van de mogelijkheid u te laten vervoeren naar Jumbo Leussink Aalten? Bel dan de electrocar via 06 5119 1545. Elke donderdag tussen 8:00 en 10:00 uur rijdt de electrocar u naar Jumbo Leussink. Uiteraard met inachtneming van alle coronaregels.

 

Op de foto v.l.n.r.:
Dick ter Maat – vrijwilliger electrocar | Niek Leussink – mede-eigenaar Jumbo Leussink | Joke Meinen – coördinator Marga Klompé | Niet op de foto: Mees Jansink – Klantencontact Jumbo Leussink