Wedstrijdverslagen AD 69 weekend 8 oktober

AD'69 speelde zondag thuis tegen VDZ uit Arnhem. Een voor AD'69 onbekende ploeg.  VDZ heet officieel rkvv VDZ en dat staat voor Volharding Doet Zegevieren. Het is opgericht op 26 augustus 1926 door kapelaan Janssen en speelt op 't Cranevelt in Arnhem. Het heeft 1300 leden, die op vijf velden hun wedstrijden afwerken. Maar liefst 12 seniorenelftallen kent deze vereniging, waarvan 3 dames.  12 juniorenteams, waarvan 6 meisjes en 34 pupillenteams, waarvan 5 meisjes. Een grote vereniging derhalve als je dat vergelijkt met AD'69, met in totaal 22 teams.  AD'69 zal dus ook hier haar beste beentje voor moeten zetten tegen deze grote vereniging die voornamelijk ook in de 2e klasse gespeeld heeft maar de laatste jaren altijd 3e  klasser was.

14.00 uur      AD’69 1                     -           VDZ 1  3-1(0-1)

Doelpunten: Rik Pastoors,Jeroen Scholten en Dylan Bauhuis

AD'69 weer heer en meester op eigen gras. 3-1 winst op VDZ

Opstelling AD'69 : Erik Heuvel , Rik Pastoors, Jeroen Scholten, Sven Breukelaar, Robin Raben, Djayen Baboe, Nick Ebbers, Bram Dekkers, Maik Gerling, Recep Kaya, Dylan Bauhuis. Reserves Tom te Brinke, Luuk Heijink, Emre Topal, Roel Penterman en Anthony Ikink (gk).

Aalten 8 oktober, in de vroege zondagochtend haalde Max Verstappen zijn derde podiumplek van het jaar, op veld 2 speelde AD'69 thuis tegen VDZ uit Arnhem, voor AD'69 een grote onbekende uit de provinciehoofdstad. AD'69 wordt nog geplaagd door de absentie van Michiel Ebbers , Tom Elferink en Sean Wagenaar maar speelt al een tijdje met de bovenstaande 16 man welke dus al redelijk op elkaar zijn ingespeeld hoewel in de laatste 2 wedstrijden tegen DCS en Marienveld (Achterhoek Cup) AD'69 niet het beste had laten zien.
De wedstrijd begon ruim 5 minuten later omdat de VDZ-doelman Arwin Pheral onderweg een klapband had gekregen en hierdoor later zou verschijnen. Reservedoelman Jochem Zoetbrood zou hierdoor dus beginnen in de basis. Zoetbrood kon direct aan de bak daar AD'69 in de beginfase een aantal kansen kreeg. Nick Ebbers kreeg in de 2e minuut al een grote kans en dat gold ook voor Bram Dekkers amper twee minuten daarna. Bij deze kans raakte keeper Zoetbrood zodanig geblesseerd dat ook hij vervangen moest worden, dit door de inmiddels gearriveerde keeper Pheral. In de 13e en 14e minuut had ook Dylan de 1-0 op zijn slof maar kreeg de bal na 2 vrije trappen wel langs de muur edoch niet tussen de palen. In de 17e minuut wist AD-keeper Erik Heuvel zijn team te redden met een magnifieke redding. Een minuut later was Jeroen Scholten de grote redder toen hij een cornerbal geschoten pegel van de doellijn wist te houden. Toch zou VDZ als eerste scoren, de 0-1 werd in de 28e minuut door Max Burgers ingeschoten. In deze fase vond de strijd vooral plaats op het middenveld met af en toe kansen voor beide teams. In de 39e minuut kreeg, na voorbereidend werk van Djayen Baboe, Dylan Bauhuis de bal van Recep Kaya en ook deze bal werd op de doellijn gered door een VDZ verdediger. Langzaam ging het klokje naar einde eerste helft maar niet geruisloos, in de 41e minuut onderschepte Djayen Baboe de bal op het middenveld en kon deze meenemen tot aan het doelgebied van VDZ, helaas eindigde deze actie met een bal verder achter het doel .

Keeper Erik Heuvel voorkwam met 2 klassereddingen in de laatste minuten van de eerste helft de 0-2 achterstand. 0-1 zou dus ook de ruststand blijken.
Na rust bleef het aftasten waar de mogelijkheden zouden liggen. En tot AD'69 dat gevonden had bleef keeper Erik Heuvel de groenwitte menigte verbazen met wederom een klasseredding. In de 58e minuut zat het eindelijk mee, aanvoerder Rik Pastoors kreeg zijn hoofd tegen de bal na een vrije trap van Dylan Bauhuis en de bal wist het net te vinden.

1-1 zou een mooie eindstand zijn maar was nog veel te vroeg in de wedstrijd om daar ook maar even bij stil te staan. En stil staan deed deze wedstrijd niemand. VDZ zoekend naar de 1-2 en AD uiteraard naar een mogelijke 2-1. En 2-1 zou het worden, amper 2 minuten na de gelijkmaker zou Jeroen Scholten een vrije trap nemen ver buiten de 16 en deze wist niemand te raken zodat de keeper met totale verbazing deze bal achter zich in het net terugvond.

Bij 2-1 wist AD'69 een ding zeker; VDZ was nog niet klaar in Aalten en schakelde een tandje bij zodat het tempo zo hoog werd dat AD'69 daar moeite mee kreeg. Maar gelukkig werd VDZ ook minder nauwkeurig en dit bood maximale kansen voor AD'69. Na 25 minuten in de tweede helft kreeg AD'69 weer grip op het spel maar liep daarbij wel op het laatste tandvlees. VDZ bleef maar aandringen en een stormvuur op het Aaltense doel was het gevolg. Toch wist de AD verdediging het achter schoon te houden en de rust te pakken daar waar het kon. En waar VDZ bleef aandringen hoopte AD'69 op de counter om ten eerste tijd en uitstel van een 2-2 te krijgen, maar misschien ook wel een verlossende 3-1 te maken. En als je maar wilt......wilt het soms ook gebeuren. 5 minuten voor het eind kreeg Djayen Baboe voor de zoveelste keer de bal scherp voor en het was Dylan Bauhuis die de verlossende 3-1 en tegelijkertijd de genadeklap aan VDZ uitdeelde. AD'69 stond op 3-1 en ging dit niet meer weggeven.
Blijkt maar weer dat de juiste instelling het halve werk is.

Als er een premie voor Man of the Match zou zijn had men deze onderling moeten verdelen want Djayen Baboe en Erik Heuvel waren op hun posities deze zondag ijzersterk .

AD'69 gaat volgende week naar Grol en doet dat met een stuk meer vertrouwen.

11.00 uur         AD’69 2                        -           Longa’30 7                  1-1(1-0)      doelpunt:  ed

verslag:   AD'69 kwam voor rust op voorsprong uit een corner.Gerben Piek kopte de bal door en via het hoofd van een ander ging de bal erin.
AD'69 tikte voor rust de bal goed rond. Maar na rust werden er veel lange ballen gespeeld en dat kwam het spel niet ten goede. Longa'30 scoorde tegen.

10.00 uur         AD’69 3                        -           Zeddam/St. Joris 3       1-4(0-3)      doelpunt:  Pascal Duenk

verslag: AD'69 3 kon het thuis niet bolwerken tegen de combinatie uit Zeddam en Braamt. Na de 0-3 met de rust scoorde het na rust nog wel maar dat deed Zeddam/St. Joris ook.

09.30 uur         Den Dam 2                   -           AD’69 4                        1-2(1-0)     doelpunten: Gijs Pastoors

verslag: AD'69 4 kwam voor rust op een 1-0 achterstand. Maar na rust was het Gijs Pastoors de grote man bij AD'69 4. Hij scoorde tweemaal en zorgde ervoor dat AD'69 de punten uit Azewijn meenam.

SENIOREN  ZAAL, 35+ , 45 + EN DAMES VR.25+  6 oktober 2017

ZAALVOETBAL AD’69 ZAAL 1 en 2

20.30 uur         AD’69 zaal 1                -           JU Wehl zaal 4      8-3 (3-1)     doelpunten: Frank van Zuidam(4) Ramon Vervelde ,Niels Somsen en Djayen Baboe(2)

verslag: De eerste overwinning van AD'69 zaal 1. Na twee nederlagen in de eerste twee wedstrijden werd nu dik gewonnen thuis van Wehl. Het gekke wil dat AD”69 opnieuw tegen HU Wehl 4 speelde maar nu thuis. Vorige week met maar 5 spelers achter de hand verloor het met 9-1 zonder wissels.  Vandaag had AD’69 twee wissels en Ramon Vervelde maakte zijn debuut in de zaal. Vanaf het begin was AD’69 beter en kwam ook terecht op voorsprong. Door een sublieme goal kwam Ju Wehl op 1-1. AD’69 herstelde het door voor rust nog twee te scoren (3-1). Na rust hetzelfde spelbeeld  AD’69 voetbalde beter en breidde de voorsprong uit. Uiteindelijk werd het 8-3. Een terechte overwinning voor AD’69 zaal 1.

20.00 uur         JU Wehl 3                    -           AD’69 zaal 2           5-7(4-5)  doelpunten:  Jurran Lammers (2) Giovanni Stanneveld(2) en Steffen te Dorsthorst (3)

verslag: Na de eerste wedstrijd verloren te hebben startte AD'69 zaal 2 in de 2e wedstrijd sterk en won het overtuigend de tweede wedstrijd uit tegen Wehl 3. Een mooie opsteker voor de volgende wedstrijden.

Geen 35+1 , 35+2 en VR. 2 competitie.

AD’69 45+ 1 bij Ajax Br.

Algemeen verslag: AD'69 45+ 1 was afgelopen vrijdag avond goed bij de les. Van de drie wedstrijden dat het in Breedenbroek moest spelen won het er twee en speelde het er één gelijk. Een beter resultaat dan in de eerste ronde toen er tweemaal gelijk gepseeld werd en één maal verloren. AD'69 klimt naar de 3e plek met drie punten achterstand op de nr. 1 FC Winterswijk 45+ 1.

19.30 uur         AD’69 45+ 1                 -           FC Trias 45+                 2-1    doelpunten:   Henk Kleinnibbelink  en Han Schuurman

20.00 uur         AD ‘69 45+ 1                -           FC Winterswijk 45+ 1   1-1    doelpunt: John Wissink

20.30 uur         Ajax Br. 45+ 1              -           AD’69 45+ 1                  0-2     doelpunten:John Wissink en Henk Kleinnibbelink

SENIOREN  VELD D.D. 3 OKTOBER 2017

20.00 uur         AD’69 1                       -           Marienvelde 1 ( Achrerhoek-Cup) 2-1(1-0) doelpunten: Reçep Kaya en   Nick Ebbers

Opstelling: Anthony Ikink, Jeroen Scholten, Sven Breukelaar, Robbin Raben, Djayen Baboe, Nick Ebbers (capt), Luuk Heijink, Timo v d Linden, Bram Dekkers, Reçep Kaya, Dylan Bauhuis.

Reserve: Peter te Paske, Emre Topal, Rob Leber, Marnix Wubbels, Erik Heuvel (gk).

Dat AD’69 op de dinsdagavond  aan de bak moest moge duidelijk zijn. Na de nogal blamerende competitiewedstrijd tegen DCS viel er heel wat recht te zetten voor eigen publiek. Het kon toch niet zo zijn dat we even vergeten waren dat we konden voetballen.

En ook al is de lijst met geblesseerden en of afwezigen wederom uitgebreid , dat mocht zondag al geen excuus zijn en ook nu mag dat geen reden zijn om geen wil te tonen. De instelling moet zijn dat we voor God en Vaderland de wei ingaan met de mannen die er wel zijn. Oude rot Rob Leber is weer uit het vet gehaald en zal op de bank beginnen.

En AD’69 startte voluit en een attractieve wedstrijd leek het in de dop te worden , zeker nadat Reçep Kaya al in de 4e minuut met een streep vanaf de 18 meter de 1-0 mocht scoren. De 2-0 zou in de 7e minuut volgen ware het niet dat de arbiter wegens buitenspel erg laat floot terwijl Luuk Heijink de bal al achter de keeper in het net had gelegd. Maar hoewel AD’69 in een hogere klasse speelt bleek maar weer dat ook lagere teams gewoon kans maken als ze er maar voor gaan en dat deed Mariënvelde. Opportuun voetbal en laten zien dat karakter een belangrijke factor kan zijn bleek maar al te duidelijk, toen Mariënvelde niet van plan was zich zomaar over te geven aan AD.  Vanaf de 10e minuut werd Mariënvelde feller in de duels en liet zich niet de mindere kennen. Dat ging zo de hele resterende eerste helft door met kansen aan beide zijden , de grootste kans was toch wel voor Dylan Bauhuis die met een mooi passje van Djayen Baboe een 2-0 op zijn schoen had. Teveel nonchalance  en een slap buitenkantje links zorgden ervoor dat de keeper hier de winnaar was. Toch waren de laatste 5 minuten toch weer voor de gasten.

De tweede helft ging van start met wissels aan AD-zijde , Emre Topal en Good Old Rob Leber voor Timo v d Linden en Djayen Baboe. De vers ingebrachte Emre Topal bracht direct gevaar door met een scherpe voorzet Nick Ebbers te voorzien en deze wist akelig snel in de tweede helft (47e minuut) de 2-0 te scoren. Slechts 1 minuut later was er door een verdedigingsfout van AD69 een uitval over rechts die scherp werd voorgegeven. Hier had zomaar de 2-1 kunnen vallen maar de bal passeerde maar liefst drie Mariënveldse spelers, die alle drie faalden in het geven van het schot waardoor de pass een stille dood stierf in het zijterrein van Sportpark Zuid.

Maar Mariënvelde bleef geloof houden in een aansluittreffer , in de 58e minuut hadden zij de pech dat een goal werd afgekeurd, daar er ergens onderweg hands werd gemaakt. De neutrale toeschouwer langs de kant van het veld had allang de 2-2, 3-3 of 4-4 terecht gevonden, AD had alleen het geluk gehad wel te scoren waar Mariënvelde tot nu toe bleef steken op de nul. Ook in de tweede helft bleef het spel op en neer gaan en was het een aantal keren aan keeper Anthony Ikink te danken dat AD met 2-0 voor bleef staan.

Toch zou de aansluitingstreffer vallen, in de 80e minuut kreeg Mariënvelde eindelijk loon naar werken en verscheen de 2-1 op het fictieve scorebord. Dit gaf de burger moed en Mariënvelde bleef pushen naar de terechte gelijkmaker.

Gelukkig voor AD zou deze niet vallen en dat betekende dat AD de eerste wedstrijd in de Achterhoek Cup zou winnen met de cijfers 2-1.

SENIOREN  VELD D.D. 7 oktober 2017

14.30 uur         AZSV VR zat.3             -           AD’69 zat. VR 1       2-8 ( 1-2)   doelpunten: Marlena Oostrik (1), Elles den Hengst (2), Nienke Hermanides (2), Rosa ter Hedde (1), Eline Polman (1) + eigen doelpunt

De derby van dames 1

Allereerst; de rooien zijn flink afgemat door dames 1 van AD’69. Een 2-8 winst op de derby tegen AZSV  Alleen dit succes is het doorlezen al waard.

Het was koud, maar de dames hebben er voor gestreden. De eerste helft begon fel. In de 4e minuut kwam de paardenkracht in rechtsbuiten speelster den Hengst naar boven; Met een mooie steelpan naar links voor had Oostrik de ruimte van haar leven en kwam ze 1 op 1 te staan met de keepster van AZSV. Ze werd niet geïntimideerd door de lengte van deze keepster en tikte het balletje netjes het goal in. 0-1 stond op de teller. In de 10e minuut draaiden de rollen om; Oostrik gunde aan den Hengst een mooie goal. Door een mooie pass naar den Hengst en daarna richting de goal en de 0-2 was een feit. Daarna ging de wedstrijd gelijk op, zowel de strijd bij de groene dames als bij de rode dames zat er flink in. In de 36e minuut kwam AZSV gevaarlijk bij de goal en door wat flipperkast voetbal voor de goal was het schot niet te houden en stond het 1-2. De spanning was terug en dat was te merken. Gelukkig was daar het fluit signaal en konden de dames even opwarmen in de kleedkamer. Door een peptalk van Patrick Berenschot met de woorden: ‘als jullie de 1-3 er in schieten gaan de koppies omlaag bij AZSV’. Met deze wijze woorden gingen de dames de tweede helft in. Twee wissels doorgevoerd stond AD ‘69 weer sterk op het veld. De eerste 15 minuten was het weer erg spannend, maar met de wijze woorden van leider Patrick in het achterhoofd bleven de dames strijden. En ja hoor, daar was het moment! Was je even koffie gaan halen dan had je het compleet gemist, want dit is wat er gebeurde: binnen een kleine 5 minuten werd de bal 3 maal over de doellijn van de rooien getrapt. De eerste bal werd mede mogelijk gemaakt door een speelster (waar we de naam niet van zullen benoemen door het geldbedrag dat zij heeft ontvangen voor deze actie) belandde na wat gerommel toch in de goal. Bedankt hier voor! En zoals Patrick had gezegd: ‘de koppies van AZSV gingen omlaag’ en hier maakten de dames goed gebruik van. Nog geen minuut later scoorde den Hengst de 1-4 en weer een minuut later scoorde Rosa de 1-5. De meiden bleven sterk voetballen en chaoot Pollewop had de wedstrijd van haar leven. Er stonden namelijk flink wat weddenschappen op het spel dat zij wel moest winnen! Door alle adrenaline schopte ze zomaar de bal in de goal. Hoe dit ging en hoe ze het voor elkaar heeft gekregen, dat is de grootste vraag van de wedstrijd. Nou ja, in ieder geval stond de 1-6 genoteerd. Daarna kwam ster speelster Hermanides sterk via rechts door de voorhoede van de tegenstander en legde ze de bal voor haar linker been en knalde hem er met een prachtig schot in de linker kruising! WAT EEN FIFA GOAL WAS DAT! De vreugde en het enthousiasme binnen het team na dit geweldige goal was goud waard! Daarna herpakte AZSV zich weer en kregen ze helaas een kans die ze goed afmaakte: 2-7. Ster speelster Nienke baalde hier van en wilde nog even een laten zien dat ook AD ‘69 nog sterk in het spel stond. Opnieuw brak ze via de rechterzijkant door naar het midden en kwam ze mooi voor de goal te staan. Weer legde ze hem voor haar linker poot klaar en knalde ze hem heerlijk in de rechterhoek: 2-8 was een feit en daarmee werd ook de eindstand getekend.

Bedankt voor deze prachtige wedstrijd! Dit is er eentje voor in de boeken!

15.30 uur         AD’69 zat. 2                  -           Haaksbergen zat. 2       1-0 (0-0) doelpunt:  Pascal Zwarts

AD'69 2 zaterdag heeft eerste 3 punten in the pocket. Haaksbergen met 1-0 naar huis gestuurd.

Verslag:

Voor Haaksbergen welke vorig jaar kampioen werd en dus promoveerde naar deze klasse was het inmiddels de derde pot, voor AD de eerste in waarschijnlijk een zeiknatte reeks . AD had vanaf het begin het initiatief maar was ontzettend ongelukkig in de afwerking. Teveel doelrijpe kansen werden om zeep geholpen omdat ze te scherp werden aangeleverd aan de heren die aan kwamen sprinten vanaf de 16.

Tijdens de rust kon men al 1 balans opmaken nl 99:1, zoveel kansen had AD t.o.v. Haaksbergen. In de tweede helft was het weer AD wat de klok sloeg maar ook Haaksbergen bleef scherp op zijn kansen maar het kwintet Anthony, Wybe, Roel , Rico en Peter hield de nul. De inmiddels gewisselde Pascal Zwarts en Timo kwamen weer terug in het veld en het was eerstgenoemde die de 1-0 kon scoren. Ook Timo kreeg de kans van zijn leven maar er zat niet genoeg puf meer in zijn poot om een simpele lob te spelen. Zijn kans ging voorbij maar gelukkig bleek de 1-0 voldoende om de 3 punten thuis te behouden. Player of the Match in de Oerkroeg Schiller competitie en dus winnaar van de waardebon is gastspeler Martijn Bauhuis. Zeer erkentelijk zijn wij voor zijn bijdrage en het feit dat hij de waardebon van 20 euro terugstort in de teamkas.

AD’69 PUPILLEN  7 oktober 2017

10.00 uur         AD’69 JO13-1               -           FC Trias JO13-4    11- 0 (9-0)     doelpunten: Kick ter Hedde 3, Gijs Baars 3, Boris ter Hedde 2, Tom Ligtlee 2, Aydin Topal 1 verslag:

Vandaag mochten de manschappen aantreden tegen FC Trias. Op papier moest het een pot zijn die we konden winnen. FC Trias stond onderaan en AD'69 had naar de zeperd van vorige week tegen Bredevoort wat goed te maken voor haar fans.Trainer Winkelhorst toverde een opstelling uit zijn hoge hoed. Na een urenlang gesprek met Bjorn van Schaik over de verandering van zijn positie van linksvoor naar linksback had de jongeling maar één ding te zeggen: “Ik speel waar de trainer mij nodig heeft, ik vind het een eer om te mogen spelen voor dit elftal en natuurlijk al die fans op de tribune dat geeft mij al een hele boost”.  Boris Ter Hedde mocht zijn opwachting weer maken nadat hij ziek was geweest, echter nu was Luka ziek. Verdere bijzonderheden waren de afwezigheid van sterren Nebi en Abdi. Nebi had namelijk last van zijn voet en Abdi had op het EK mountainbiken een duikeling gemaakt en een scheurtje in zijn enkel opgelopen. Al met al wederom een gepuzzel.

AD begon sterk aan de wedstrijd, en kwam al snel op een 1-0 voorsprong door aanvoerder Kick ter Hedde, die al een paar goede kansen om zeep had geholpen maar nu wist hij wel het net te vinden. Een paar minuten later was het alweer raak. Na kappen  en gedraai wist Kick ruimte te vinden voor een schot. Hij haalde uit met zijn linkerbeen en schoot de bal rechts van de keeper 2-0. De kansen van AD'69 bleven komen.  FC Trias kreeg geen grip op de machine AD’69. Boris wist goed dat hij nog niet genoeg kracht in de benen had voor zijn gebruikelijke kenmerk" het afstandsschot" in verband met zijn griepje en liep dus maar door de verdediging heen om de bal langs de keeper te werken. 3-0. Vanaf toen waren wij als pers de tel een beetje kwijt en moesten dus navraag doen bij de spelers wat het scoreverloop was. Daaruit kwam dat Boris ook de 4-0 maakte door middel van een solo na goed voorbereidend werk van Tom Rexwinkel, die de bal op zijn rug liet vallen a lá CR7 die dit ook met enige regelmaat doet. Al willen wij Ronaldo niet vergelijken met onze Tom. Gijs Baars die weer na 15 minuten voetbal wakker werd had ook nog wel zin om eens wat te gaan doen. Al zijn gespaarde krachten kwamen er ineens uit met een explosieve sprint waarna hij vervolgens de 5-0 binnen wist te schieten. De 6-0 kwam weer van de voet van Tom. Hij zag dat een speler van Trias niet aan het opletten was waarop Tom de bal tegen die speler aanschoot, zodat de keeper geen kans had om de bal, die dus van richting veranderd, tegen te houden. Een slim schot dus van Tom om zo de tegenstander in verwarring te brengen.AD dacht er op dit moment te gemakkelijk over waarop trainer Winkelhorst, Topal JR uit de dugout liet komen om weer wat vers bloed in het elftal te brengen. De Turkse pleintjes dribbelaar liet meteen van zich horen met een geweldige steekbal op Gijs Baars die voor de 7-0 kon tekenen. De 8-0 kwam op naam van de man in vorm Tom Ligtlee. Hij zag een bal uit de lucht vallen en liet deze op zich vallen en wist dat de bal erin zou rollen. Langs de kant schreeuwde een malloot alvast NEEEE, maar Tom was zeker van zijn zaak dat de bal over  de lijn heen ging. Als slotakkoord voor de 1e helft viel de 9-0 van de schoen van Kick ter Hedde. In de rust waren er geen blessures, maar moest er wel gewisseld worden. Kick ter Hedde mocht plaats gaan nemen op de bank en Stan kwam het veld in.

De 2e helft was een stuk zwakker, AD speelde rommelig en er waren maar twee bijzonderheden. De 10-0 kwam van de voet van Topal JR. Een fantastische assist van Tom kwam op de voet van Topal JR die ineens uithaalde. Echter was het schot dat hij in gedachte had zo slecht dat het ineens een fantastische aanname was. De 11-0 was voor Gijs Baars die hiermee zijn hattrick compleet maakte en zo alle critici de mond snoerde.

Na de wedstrijd kregen de spelers de complimenten van assistent Jansink voor de eerste helft. De tweede was namelijk stukken minder. Man of the Match kon maar weer 1 speler zijn, Tom Ligtlee maakte weer een verpletterende indruk met 2 goals en 3 assists met als hoogtepunt zijn assist via de rug. “ik weet dat CR7 mijn wedstrijden bekijkt en wilde hem dit laten zien als inspiratie voor zijn aankomende wedstrijd, verder wil ik natuurlijk de vele fans die weer langs de lijn stonden bedanken voor hun aanwezigheid.” Kick ter Hedde en Boris ter Hedde mogen Maandag aantreden voor selectietraining bij het regioteam en mogen zich daar bewijzen. Veel succes! En allemaal tot dinsdag!

AD’69 JO11-1   vrij

11.00 uur         AD’69 JO11-2               -           RKZVC JO11-2                        3-2(2-0) doelpunten:  Mik Ansink, Kaylen luiten en Boaz Aipassa

verslag: Vandaag een wedstrijd thuis tegen RKZVC. We zaten lekker in de wedstrijd en lieten de eerste helft  mooi aanvalsspel zien. Ook verdedigend stond het goed. Zodoende kwam RKZVC  niet voor de goal. De2e helft lieten we toch iets liggen en werden de kansen benut door de tegenstander. Toch hebben we goed gespeeld en wonnen we met 3-2. Super gedaan allemaal.

11.00 uur         Spcl. Meddo JO11-2     -           AD’69 JO11-3                        8-1(3-0) doelpunt: Luc Lieftink

verslag:  AD'69 startte deze wedstrijddag tegen Spcl.Meddo met minder mensen dan normaal. Het begin was nog gelijkwaardig, maar uiteindelijk kreeg Meddo grip op de wedstrijd en gaf AD'69 het uit handen.. Keeper Maureen die was ingevallen kon er ook niets meer aan doen en de wedstrijd eindigde in 8-1.

11.00 uur         AD’69 JO9-1                 -           Halle JO9-1                              6-3(4-1)  doelpunten: Stijn ter Haar(2) Jens Men geirnk(3) en Binck van Eerden

verslag:We hebben een primeur. Ons team was het eerste team dat op het nieuwe hoofdveld mocht spelen van AD'69. En we hebben die kans aangepakt en er eer aan gedaan. Een mooie overwinningen. Goed, fel samenspel zorgde ervoor dat al snel de eerste kansen en doelpunten vielen. Door een blessure speelden we even met 5 man. In die periode scoorde de tegenstander dan ook. In de 2e helft werd Halle wat feller en dus ook wat sterker. Ze kwamen nog terug tot 5-3, maar een mooie slottreffer zorgde voor de 6-3, Prima wedstrijd met een mooi resultaat. Het hoofdveld is klaar voor meer overwinningen.

09.45 uur         AZSV JO9-5                 -           AD’69 JO9-2                                6-5(3-1) doelpunten: Millan Massop(3) en Gijs Vreeman (2)

verslag: We begonnen goed aan de wedstrijd en kamen ook voor met 0-1. Maar gedurende de wedstrijd zwakten we af en leek het soms dat voetbal op de 2e plek kwam bij sommigen. Op het laatst kwamen we toch nog tot scoren maar kwamen tijd tekort.

AD’69 JUNIOREN  7 oktober  2017

14.30 uur         KSV JO19-1                 -           AD’69 JO19-1   3-0 (1-0)

Verslag: Een geflatteerde nederlaag. Want AD’69 gaf weinig kansen weg, maar het benutte de zelf gekregen kansen niet. Vooral in de 1ste helft had AD’69 kansen te over om op voorsprong te komen en misschien wel de wedstrijd op slot te gooien. Na de rust was na de 2-0 gebeurd.

15.00 uur         Erix JO17-1                  -           AD’69 JO17-1 2-7(1-4)            doelpunten:  Sven Aalbers (3) Justin Bolk, Jerran Luiten, Scott Rademaker en ed.

Verslag: AD’69 JO17-1 begon om 15.00 uur aan hun 3e wedstrijd in deze competitie. Na vijf minuten kwam AD’69 via Sven Aalbers op 0-1. AD’69 drukte door wat resulteerde dat ze via Justin Bolk en Jerran Luiten op 0-3 kwamen. Daarna liet AD’69 de teugels wat vieren wat resulteerde  in een tegendoelpunt (1-3). Net voor rust was er een misverstand tussen de laatste man en de keeper van Erix , waardoor de bal in het eigen doel belandde(1-4). Tevens de ruststand.

In de 2e helft kwam Erix fel uit de startblokken, wat resulteerde in een aantal kansen. Maar het was AD’69 dat het doel trof via Sven Aalbers(1-5) Even later was het Erix dat 2-5 scoorde. Daarna was AD’69 los en liep het via Scott Rademaker en Sven Aalbers uit naar 2-7. Volgende week speelt AD’69 JO17-1 thuis tegen Ajax Br. JO17-1.

11.00 uur         Ajax Br. JO15-1            -           AD’69 JO15-1                           4-3 (2-3) doelpunten:  Oliver Smit en Kamal Choujaï (2)

verslag:  Met de rust leidde AD'69 nog verdiend. Het kwam op voorsprong met 0-2. Daarna scoorde Ajax B. tegen(1-2).  AD'69 nam weer een grotere voorsprong 1-3. Rust was 2-3. Na rust had Ajax Br. de wind mee en scoorde het twee keer (4-3) En die voorsprong gaven ze niet meer weg. AD'69 liet het er ook een beetje zitten.

13.00 uur         AD’69 MO19-1              -           Voorwaarts T MO19-1             5-3 (2-0 ) doelpunten:  Aquila Derksen , Nienke Hermanides,  Marlena Oostrik, Rosa ter Hedde Celine Bruggink.

verslag: AD'69 MO19-1 ontving in Aalten Voorwaarts uit Twello (bij Deventer). het was in de eerste helft de bovenliggende partij en scoorde via Nienke Hermanides en Marlena Oostrik kwam AD'69 voor rust op een 2-0 voorsprong. In de rust moest Marlena mee met het dameselftal van AD'69 dat naar AZSV moest ( geen grote afstand dus).

Na rust kwam Voorwaarts terug tot 2-1 en was het sterker met de wind in de rug. Zou AD'9 dan toch te veel kansen hebben laten liggen in de eerste helft? Maar gelukkig niet. Een counter leverde AD'69 de bevrijdende voorsprong weer op. Aquila Derksen zorgde voor de bevrijdende 3-1 en AD'69 ging daarna weer vrij uit spelen. Ook de 4-1 kwam er nu.  Wel kwam daarna Voorwaarts op 4-2 maar AD'69 scoorde opnieuw(5-2). Als laatste mocht Voorwaarts nog de 5-3 scoren.

De afgelopen zaterdagen in  september van 11.00   tot 12.30 uur zijn we bij AD’69 begonnen we met een nieuwe opzet van het smurfenvoetbal en de mini F’jes! Alle jongens en meisjes tot en met 7 jaar zijn van harte welkom op Sportpark Zuid om een leuk potje te voetballen met elkaar.

Ook aanstaande zaterdag  is die volgens de nieuwe opzet en mogen er 2 vriendjes of vriendinnetjes worden meegenomen!