Win een plek op het podium van Hootchie Koe

VARSSEVELD Hootchie Koe heeft nog een plaats vrij op het festival. Op zaterdag 21 april strijden in Café de Ölde Molle vier bands om een podiumplek. Naast een optreden op het vroleukste festival in de Achterhoek, krijgt de winnaar een opnamedag in de S&K studio in Doetinchem.
Hootchie Koe is een festival met zoveel mogelijk regionaal talent op de podia. Bands en artiesten kunnen zich via de website het hele jaar door aanmelden voor het festival. Vaak hebben beginnende bands nog geen video’s of geluidsopnames en dan is het moeilijk selecteren. Via de voorronde is er nog een plek op het Hootchie Koe Festival op 11, 12 en 13 mei te behalen. Die avond spelen er vier bands voor publiek en jury. De band met het grootste applaus wint de publieksprijs en gaat naar Hootchie Koe. De vakkundige jury zal dit begeleiden met aanvullend commentaar. Dick Kemper (Threshold, Vandenberg) stelt zijn S&K Studio voor een dag beschikbaar. De winnaar kan hier een professionele demo opnemen en zo de band promoten voor nog veel meer optredens.

Aanmelden om mee te strijden om de plek op het festival en een dag in de opnamestudio kan via de mail. Stuur je bericht naar De voorronde van Hootchie Koe op zaterdag 21 april vindt plaats in de zaal van Café de Ölde Molle aan de Schoolstraat in Varsseveld. De zaal gaat open om 20.00 uur en de eerste band begint stipt om 20.30 uur. De toegang is vrij.